Громадське обговорення щодо присвоєння ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України» імені професора П.В. Волошина

12.05.2023 Колєснік Тетяна Миколаївна

НОВИНА

Відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам прав власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та Постанови Кабінету Міністрів України № 989 від 24.10.2012 р. «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», оголошуємо громадське обговорення пропозиції трудового колективу Інституту про присвоєння Державній установі «Інститут неврології, психіатрії та наркології Національної академії медичних наук України» імені Заслуженого діяча науки і техніки України, Лауреата державної премії України у галузі науки і техніки, доктора медичних наук, професора Петра Власовича Волошина.
Докладну інформацію стосовно пропозиції надано в інформаційному повідомленні нижче.

Строк проведення заходів громадського обговорення: з 9 червня по 10 серпня 2023 року.
Поштова адреса, електронна пошта, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій і зауважень:
ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України»
вул. Академіка Павлова 46, 61068, м. Харків, Україна;
Тел.: (057) 738 33 87; факс : (057) 738 33 87;
E-mail: inpn@ukr.net

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.
Анонімні пропозиції і зауваження не приймаються і розглядатися не будуть.

Термін подачі пропозицій і зауважень: з 9 червня по 10 серпня 2023 року